Što mi je pomoglo pri rješavanju problema s prištićima?

"Mama mi je već duže vrijeme kupovala razne kremice, ulja, meleme, a sve ne bi li mi pomogla da se riješim prištića koje vučem još iz osnovne škole. Odlazile smo kod brojnih dermatologa i pokušavale različite pripravke. U najboljem slučaju, prištići su se kratkotrajno „smirili“, no ništa nije bilo dugotrajno. Čitajuči o Biomedis proizvodima odlučile smo pokušati i sa Problematičnom kremem za njegu lica! Ne samo da sam ja bila oduševljenja i da su se prvi rezultati vidjeli već nakon tjedan dana, nego je i moja mama isprobala ovu kremicu na svojoj ruci zbog psorijaze. Rezultate je vidjela vrlo brzo, te smo od tada vjerni korisnici ove prirodne kozmetike, koju toplo preporučamo svima.“ - Ivana Ana P., 17 godina, Pula

Više o tome

Napokon imamo rješenje protiv bora

Bore i borice se, osim kao posljedica starenja zbog smanjene proizvodnje kolagena, javljaju i kao posljedica loše prehrane, stresa, pušenja, nedovoljne brige za svoju kožu i izlaganja sunčevim zrakama pa bi sve navedeno, a u pretjeranim količinama, svakako trebalo izbjegavati. Starenje (nažalost) ne možemo izbjeći, ali zato pojavu prvih bora i borica možemo uspješno odgoditi, a ove koje već imamo ublažiti i to - prirodnom kozmetikom.

Više o tome

Noćna krema.... Da ili ne?

BIOMEDIS Hranjiva noćna krema namjenjena je za dubinsku regeneraciju kože lica i vrata. Bogata biljna ulja i ljekovito bilje stimuliraju epitel i tako poboljšavaju elasticnost i površinsku napetost kože. Hranjiva noćna krema sadrži hladno prešana ulja, vitamine i minerale koji su potrebni za revitalizaciju kožnog tkiva. Redovnom uporabom BIOMEDIS Hranjive noćne kreme koža ce postati mekša i elastičnija. Krema ne iritira sluznice i ne izaziva crvenilo.

Više o tome

Imate problematičnu kožu, a ne znate kako si pomoći?

Prirodno liječenje akni jedan je od najtraženijih tretmana među mlađom populacijom. Akne su vrlo često kožno oboljenje. Najčešće pogađaju kožu lica, vrat, leđa i ramena. Gotovo šezdeset posto mladih ima problem sa aknama. Akne variraju od osobe do osobe i kreću se od blage upale do ekstremno jake. Srednje jaka upala najčešći je oblik akni. Ovaj tip akni zahvaća čelo, obraze, bradu i leđa.

Više o tome

Muče vas akne, a dermatolozi nisu riješili problem? Možda je krajnje vrijeme da pokušate sa prirodnom kozmetikom!

Ukoliko već duže vrijeme imate problema s aknama, masnom ili suhom kožom, a dermatolog nije uspio rješiti vaše probleme sa skupim kremicama, onda vjerovatno vaša koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici. Jeste li probali svoj problem riješiti sa potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima?

Više o tome

Znate li za što nam služe i kako se pravilno nanosi serum za njegu lica?

Mnoge žene ne koriste serume nego se fokusiraju na izbor kreme za lice, no, serumi su koncentriraniji i prodiru dublje u kožu od krema. Oni su dobra priprema lica za kremu i pojačavaju njihovu učinkovitost, dakle, osim što sami intenzivno djeluju na kožu, pojačavaju i djelovanje kreme. Upravo zbog toga mnogi će, kada se jednom odluče probati serum, teško se poslije ga odreći.

Više o tome

Problematična koža lica

Ukoliko već duže vrijeme imate problema s aknama, masnom ili suhom kožom, a dermatolog nije uspio riješiti vaše probleme sa skupim kremicama, onda vjerojatno vaša koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici. Jeste li probali svoj problem riješiti sa potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima?

Više o tome