Muče vas akne, a dermatolozi nisu riješili problem?

 

Ukoliko već duže vrijeme imate problema s aknama, masnom ili suhom kožom, a dermatolog nije uspio rješiti vaše probleme sa skupim kremicama, onda vjerovatno vaša koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici. Jeste li probali svoj problem riješiti sa potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima? Koža lica je svakodnevno izložena štetnim vanjskim utjecajima stoga je potrebna redovita njega i briga. Za što idealniji ten preporučamo Vam potpuno prirodnu Kremu za njegu problematične kože, no prije nje svakako preporučamo Piling i masku za lice i Tonik za čiščenje i njegu kože. Na taj se način koža brže regenerira stvarajući na svojoj površini novi sloj, a protok kisika i unos vrijednih i hranjivih sastojaka krema za lice koje ćete upotrijebiti je pojačan i dugotrajniji.

 

 

Krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama. Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože. Redovitom upotrebom svi problemi sa nečistom i oštećenom kožom će nestati i kože će poprimiti zdraviji izgled.

Biomedis je nedavno znatno poboljšao formulu kreme za njegu problematične kože i obogatio prirodnim mineralom i ljekovitim biljem koje znatno ubzava rješavanje problema sa aknama. Prvi rezultati su vidljivi već unutar 10 dana.

Kremu možete nanositi nekoliko puta dnevno prema vlastitoj potrebi. Nema ograničenja u nanošenju jer je potpuno prirodna, ne sadrži kortikosteroide niti bilo koju štetnu kemijsku supstancu. Nakon tretmana ovom kremom koža postaje svilenkasta i glatka. Moguće je lagano crvenilo i lagano žarenje jer krema sadrži sastojke koji pojačavaju mikrocirkulaciju kože da bi koža kroz krvotok dobila više "hrane" za normalnu funkciju kože. Idealna je i kao podloga za šminku jer brzo upija. Samo za Vas Biomedis je pripremio i setove po posebnim cjenama. Ponudu setova možete pogledati na našoj stranici AKCIJSKI SETOVI.

U toku mjeseca Listopada nagrađujemo Vas sa 15% popusta na ukupnu kupovinu (ne odnosi se na već snižene setove). Potrebno je samo na kraju kupovine unijeti kod: Biomedis

Natrag na novosti