Biomedis Vas nagrađuje sa 15% popusta

 

BIOMEDIS je obiteljska firma sa dugogodišnjom tradicijom u fitoterapiji i homeoterapiji, starija od 150 godina. Danas smo specijalizirani za proizvodnju i prodaju vrhunske svježe prirodne kozmetike za njegu lica i tijela napravljene prema posebnim recepturama koje sadrže  samo najkvalitetnije prirodne sastojke.
BIOMEDIS se vodi pristupom zdravlju koji nam govori da proizvodi koje nanosimo na kožu tijela i unosimo u organizam trebaju biti prirodni i organski.

 

 

Svi BIOMEDIS proizvodi su napravljeni isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Sirovine za proizvodnju BIOMEDIS proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih zelenih, čistih, netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete BIOMEDIS proizvoda.

Koža je odgovorna za cijeli organizam i glavni zadatak prirodne kozmetike je inicirati njezin prirodan način funkcioniranja, a ne dodatno opteretiti. Prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namijenjenog učinka. Naš cilj je educirati kupce o velikoj razlici između potpuno prirodne i marketinški prirodne kozmetike.

BIOMEDIS je danas jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za proizvodnju i prodaju svježe prirodne kozmetike sa organskim sastojcima. Naše proizvode možete naručiti na našoj  web stranici www.biomedis.eu ili naručiti preko bolje opskrbljenih ljekarni u Hrvatskoj.

 

 

U toku mjeseca Listopada nagrađujemo Vas sa 15% popusta na ukupnu kupovinu (ne odnosi se na već snižene setove). Potrebno je samo na kraju kupovine unijeti kod: BiomedisSamo za Vas Biomedis je pripremio i setove po posebnim cjenama. Ponudu setova možete pogledati na našoj stranici AKCIJSKI SETOVI.

 

Dostava je potpuno besplatna.

Natrag na novosti