Problematična koža lica


Ukoliko već duže vrijeme imate problema s aknama, masnom ili suhom kožom, a dermatolog nije uspio riješiti vaše probleme sa skupim kremicama, onda vjerojatno vaša koža negativno reagira na sintetičke sastojke koji se nalaze u kemijskoj kozmetici. Jeste li probali svoj problem riješiti sa potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima?

Koža lica je svakodnevno izložena štetnim vanjskim utjecajima stoga je potrebna redovita njega i briga. Za što idealniji ten preporučamo Vam potpuno prirodnu Kremu za njegu problematične kože, no prije nje svakako preporučamo Piling i masku za lice i Tonik za čišćenje i njegu kože.

 

Na taj se način koža brže regenerira stvarajući na svojoj površini novi sloj, a protok kisika i unos vrijednih i hranjivih sastojaka krema za lice koje ćete upotrijebiti je pojačan i dugotrajniji.

Krema je namijenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama. Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog porijekla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože. Redovitom upotrebom svi problemi sa nečistom i oštećenom kožom će nestati i kože će poprimiti zdraviji izgled.

Kremu možete nanositi nekoliko puta dnevno prema vlastitoj potrebi. Nema ograničenja u nanošenju jer je potpuno prirodna, ne sadrži kortikosteroide niti bilo koju štetnu kemijsku supstancu. Kremu laganim pokretima umasirati u lice ili dijelove kože gdje postoje oštećenja. Nakon tretmana ovom kremom koža postaje svilenkasta i glatka. Moguće je lagano crvenilo i lagano žarenje jer krema sadrži sastojke koji pojačavaju mikro cirkulaciju kože da bi koža kroz krvotok dobila više "hrane" za normalnu funkciju kože. Idealna je i kao podloga za šminku jer brzo upija.

 

Proizvedeno u Hrvatskoj.

Biomedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse.

Natrag na novosti