Znate li za što nam služe i kako se pravilno nanosi serum za njegu lica?

Najbolji serum za lice za svaki tip kože

Mnoge žene ne koriste serume nego se fokusiraju na izbor kreme za lice, no, serumi su koncentriraniji i prodiru dublje u kožu od krema. Oni su dobra priprema lica za kremu i pojačavaju njihovu učinkovitost, dakle, osim što sami intenzivno djeluju na kožu, pojačavaju i djelovanje kreme. Upravo zbog toga mnogi će, kada se jednom odluče probati serum, teško se poslije ga odreći.

Serumi se u pravilu koriste prije tj. ispod kreme. Ostavite serum da se upije te potom nanesite kremu.  Krema nije nužna ukoliko serum zadovolji vaše potrebe (ako vam treba hidratacija mješovite ili masne kože i slično) ili na njemu piše da se koristi samostalno

Najbolju učinkovitost serumi pokazuju na područjima hidratacije, pigmentacije, beživotnosti i sivila kože, te bora. Serumi imaju visoku koncentraciju nekog sastojka poput vitamina C, retinola ili antioksidansa, koji se fokusira na određeni problem kože, ali zbog toga često imaju i više cijene.  Dodavanje seruma u vašu rutinu može djelovati komplicirano i kao da ste nepotrebno produžili svoju jutarnju ili večernju rutinu, ali ako izaberete serum koji odgovara vašim zahtjevima i tipu kože puno brže nego s kremom ćete primijetiti rezultate.

Najbolji serum za lice protiv bora

Kada se radi o izboru seruma protiv bora, tada ćete teško odlučiti se samo za jedan serum. Najčešće je potrebno nešto za regeneriranje kože, borbu protiv pjega, pojačane pigmentacije, a često i dodatno za hidrataciju kože. Međutim, mi smo za Vas pronašli idealan serum, napravljen na potpuno prirodnoj bazi bademovog ulja, ulja jojobe i noćurka – BIOMEDIS Hidratantni serum protiv bora.

Natrag na novosti