Priča o BIOMEDIS-u

 

Da li bi voljeli da netko umjesto vas kupi samo najkvalitetnije prirodne organske sastojke i od njih napravi vrhunsku svježu prirodnu kozmetiku za njegu lica i tijela? To je ukratko BIOMEDIS. Obiteljska tradicija u fitoterapiji i homeoterapiji je starija od 150 godina.

BIOMEDIS se vodi pristupom zdravlju koji nam govori da proizvodi koje nanosimo na kožu tijela i unosimo u organizam trebaju biti prirodni i organski.

Svi BIOMEDIS proizvodi su napravljeni isključivo od najboljih prirodnih i organskih sirovina. Sirovine za proizvodnju BIOMEDIS proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete BIOMEDIS proizvoda.

Koža je odgovorna za cijeli organizam i glavni zadatak prirodne kozmetike je inicirati njezin prirodan način funkcioniranja, a ne dodatno opteretiti. Prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namijenjenog učinka. Naš cilj je educirati kupce o velikoj razlici između potpuno prirodne i marketinški prirodne kozmetike.

BIOMEDIS je danas jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za proizvodnju i prodaju svježe prirodne kozmetike sa organskim sastojcima. Naše proizvode možete naručiti na našoj web stranici www.biomedis.eu ili kupiti u jednom od prodajnih mjesta s popisa na  linku.

 

 Biomedis

VIZIJA

Vizija tvrtke BIOMEDIS je biti inovativna, moderna i učinkovita međunarodna tvrtka koja proizvodi i distribuira visokokvalitetnu prirodnu kozmetiku te doprinosi kvaliteti života i zdravlju potrošača.

MISIJA

Usrećiti i njegovati žene te educiranje potrošača o velikoj razlici između svježe 100% prirodne kozmetike, "marketinški" prirodne kozmetike i kemijske kozmetike te o štetnosti sastojaka u "marketinški" prirodnoj i kemijskoj kozmetici.

CILJEVI

  • Kvaliteta kao imperativ
  • Razvijanje novih visokokvalitetnih prirodnih proizvoda
  • Zadovoljstvo krajnjeg korisnika
  • Poticajna radna sredina

S poštovanjem,

Vaš BIOMEDIS