Priča o BIOMEDIS-u

Pozdrav,


Moje ime je Kristina I ponosna sam vlasnica hrvatskog branda prirodne kozmetike BIOmedis od 2016. godine.


Priča o BIOmedisu je puno dulja te je započela davne 2005. godine kada je brand i sve dosadašnje recepture osmislila jedna divna osoba s obiteljskom tradicijom u fitoterapiji i homeoterapiji starijoj od 150 godina.

Igrom slučaja putevi su se razišli i tu ja ulazim u cijelu priču.
U kozmetičkoj sam industriji od 2003. godine gdje sam najveći dio karijere sam provela u luksuznom dijelu kozmetičke industrije. Imala sam sreće uživati u izrazito skupocjenim preparatima za kožu o kojima bih imala samo riječi hvale.

Prije par godina sam se prvi put, sasvim slučajno susrela s Biomedis kremom.
Taj susret je promijenio moj život na više načina nego što sam očekivala. Dobila sam ju na dar od prethodnog vlasnika, a toliko mi se svidjela da sam odlučila nakon 12 godina u firmi gdje sam imala sigurnom plaću i predivne kolege/prijatelje dati otkaz i kupiti cijelu Biomedis kompaniju.

Naravno da su me svi gledali u čudu i jedino pitanje koje su mi postavljali je “da li sam ja luda zamijeniti siguran posao za privatni biznis u ova vremena”?

Ipak odlučila sam uložiti mnogo truda i ljubavi u rebranding, marketinšku strategiju kompanije i napokon počela planirati budući razvoj proizvoda. A rezultati su tu….

Sav feedback kojeg dobijemo analiziramo kako bi bili još i bolji. Sljedeće godine vas očekuje mnoštvo zanimljivih noviteta i jedva čekam čuti vaša iskustva.

Život s fokusom na prirodu kao izvor blagodati mi je zaista dao novu perspektivu u privatnom i poslovnom životu. Kako sam i sama veliki ljubitelj prirode i životinja, tako su i BIOmedis proizvodi napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka prikupljenih iz netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta, gdje je svaki od sastojaka testiran u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete BIOMEDIS proizvoda.
Koža je odgovorna za cijeli organizam i glavni zadatak prirodne kozmetike je inicirati njezin prirodan način funkcioniranja, a ne dodatno opteretiti.
Prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namijenjenog učinka.
BIOmedis-ova laboratorijska formulacija, dizajn i proizvodni proces obavljaju se u Hrvatskoj.

Nijedan naš proizvod u niti jednom stadiju proizvodnje nije testiran na životinjama, a uz svaki proizvod pronaći ćete opis i funkcionalnost svakog sastojka.Naš je cilj osigurati sigurne proizvode koji će omogućiti i ženama i muškarcima da se osjećaju ugodno u svojoj koži.

Ne želimo hvaliti sami sebe, pa taj dio prepuštamo našim korisnicima.

 

 
Tko kaže da krema ne može promijeniti život? :)

 

 

Želim vam ugodan dan,

Kristina