ZEOLIT. Najsnažniji detoksikator organizma.

Što je zeloit?

 

Zeolit je vulkanski mineral koji zbog svojih biofizikalnih ljekovitih svojstava spada u najviše istraživane supstance suvremene medicinske znanosti. Zeolit je 100% prirodna supstanca s jedinstvenim kompleksom kristalne kavezne strukture koji djeluje na staničnoj razini i u svoje kaveze zahvaća alergene, teške metale i druge štetne toksine. U stvari, zeolit je jedan od rijetkih negativno nabijenih minerala u prirodi, pa djeluje kao magnet na pozitivno nabijene toksine koje zarobljava u svoje kaveze i odnosi ih iz tijela. Ovo je jedinstvena sposobnost uklanjanja otrova iz tijela.


Koje su direktne prednosti uzimanja zeolita?

•    uklanja iz tijela teške metale i druge organske i anorganske toksične supstance
•    djeluje kao moćan antioksidant
•    smanjuje rizik raka
•    stabilizira imunološki sustav i funkcije
•    smanjuje učestalost proljeva
•    poboljšava apsorpciju hranjivih tvari u probavnom traktu
•    balansira pH , čime smanjuje štete kiselosti organizma
•    djeluje na široki spektar anti-virusnih agenta, mikroba, gljivica


 
Tko može uzimati zeolit?

Zeolit je potpuno siguran i netoksičan, a organizam ga prepoznaje kao vlastitu supstancu. Zeolit ne stvara ovisnosti i ne taloži se u organima, nego se u potpunosti izlučuje iz tijela. Mogu ga uzimati sve kategorije korisnika. Trudnice i mala djeca uzimaju Zeolit u dogovoru s nadležnim liječnikom.


 
Koliko dugo se uzima zeolit?

Zeolit se može uzimati neograničeno dugo kao sigurna i pouzdana antistresna podrška zahtjevnim uvjetima života suvremenog čovjeka.



Da li je zeolit antioksidant?

Zeolit djeluje kao antioksidant, a jedinstven je po tome što se ne djeluje na principu klasičnih antioksidanta. Njegovo se djelovanje u suštini svodi na način da on adsorbira u svoju kaveznu mrežu višak slobodnih radikala, deaktivira ih i eliminira ih iz tijela. Na taj način djeluje komplementarno s tradicionalnim antioksidantima.



Što znači da zeolit balansira pH faktor?

Negativno nabijena molekula kavezne strukture zeolita zahvaća pozitivni ion vodika H +, što utječe na snižavanje pH nivoa ili kiselosti organizma. Zeolit ima sposobnost uravnoteženja pH na neutralnu i alkalnu razinu.



 Zašto je važno održavati odgovarajuću pH ravnotežu?

Optimalan pH organizma treba biti blago alkalni, oko 7.4. U kiselom pH rastu bakterije i virusi. Kiseli pH od 6,9 i niži pogoduje razvoju bolesti. Čak 80% bolesti su bolesti kiselog okruženja, uključujući karcinom.


 
Da li aluminij iz zeolita može biti potencijalno štetan?

Ne. Molekula zeolita je gotovo neuništiva i ne postoji nikakva mogućnost njene razgradnje u tijelu. Zeolit se formirao se pri temperaturi lave od tisuće stupnjeva C, pa je potreban minimalna temperatura od 900 stupnjeva C za njegovu razgradnju. Stoga je zeolit praktički neuništiv. Posve je stabilan kod niskih i visokih temperatura i neosjetljiv na promjene temperature.



 Koje su nus pojave uzimanja zeolita?


Zeolit nema nus pojava. U rijetkim slučajevima, osobe sklone opstipaciji, u prvim danima uzimanja mogu imati prolazno pojačani opstipacijski efekt. Ova pojava je obavezno prolazna, a eventualno se javlja kod uzimanja većih količina zeolitnog praha. Kontrolira se povećanim unosom tekućine u organizam.

 

Biomedis PREPORUKA!

 

S.O.S. BALM ZA OŠTEĆENU I OSJETLJIVU KOŽU

 

 

Pruža potpunu zaštitu, regenerira, njeguje, umiruje i hrani kožu. Zahvaljujući prirodnim sastojcima i mineralima (zeolitu) idealan je u borbi protiv prištića, crvenila, ožiljaka, porezotina, strija, opeklina, psorijaze, atopijskog dermatitisa, gljivica, svrbeži, osipa.

Posebno je pogodan za osobe koje puno borave na otvorenom u hladnim uvjetima.
Potiče regeneraciju i popravlja strukturu kože.
Mogu ga koristi i mala djeca i dojilje.

 

Pratite naš blog i saznjte više o Zeolitu

 

Uspješno ste se pretplatili!
Ovaj email je registriran
Newsletter
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top